< Попередня новина

ТРЕНІНГ З ОХОРОНИ ПРАЦІ
14.07.2021 15:31 - давність новини: 3 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

Найцінніший ресурс, який є в людини – це здоров’я та життя. Як його зберегти і не розгубити. працюючи в галузі лісового господарства. будуть обговорювати під час навчального тренінгу «Основи та практика керування ризиками небезпек, формування ризикоорієнтованого мислення працівників підприємств-підрядників у лісовій галузі» який буде тривати два дні, 14-15 липня 2021 року.
Навчальний тренінг проходить на базі ДП «Шепетівський лісгосп», участь в ньому беруть інженери охорони праці та головні інженери підприємств Хмельницького та Вінницького обласних управлінь лісового та мисливського господарства, а також приватні підприємці, які надають послуги по лісозаготівлі.
Вітальне слово було надане начальнику Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства Пешку П.С., який зазначив важливість та актуальність таких навчань. Також до присутніх звернулися начальник Управління Держпраці в Хмельницькій області Малюзін О.І., головний спеціаліст відділу використання лісових ресурсів Держлісагентства Мусійовський А.Й. та головний редактор журналу «Охорона праці» Матвійчук Д.Л..
Попереду в учасників тренінгу два дні насиченої роботи, лекцій та обговорень.

Поширити новину