< Попередня новина

Шепетівка. Волойбольні змагання.
13.09.2021 13:43 - давність новини: 3 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

Указом президента від 29 червня 1994 року № 340/94 в Україні встановлено святкування Дня фізичної культури і спорту, яке припадає на другу суботу вересня.
Так,цього річ, для шепетівчан у  День фізкультури та спорту, 12 вересня, були проведені заходи по велопробігу під назвою «Велодень» та відкритий чемпіонат міста з волейболу серед чоловічих команд. Участь у волейбольних змаганнях взяли команди «Лісівник», «Факел», «Едельвейс». Учасники змагань провели цікаві ігрові зустрічі та показали високу спортивну підготовку. В підсумку,— запекла боротьба завершилась і врешті-решт перемогла дружба.
По завершенню чемпіонату, за призові місця командам були вручені грамоти відділу у справах сім»ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.
Також, ПОЧЕСНОЮ ГРАМОТОЮ за особистий внесок у розвиток волейболу в Шепетівській міській територіальній громаді, високий професіоналізм, відданість справі та з нагоди Дня фізичної культури та спорту міській голова Віталій Бузиль нагородив директора Державного підприємства «Шепетівське лісове господарство» Володимира Михайловича Сасюка, з чим ми його ЩИРО ВІТАЄМО!!!

Поширити новину