< Попередня новина

3 грудня - Міжнародний день інвалідів
2.12.2016 15:32 - давність новини: 7 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

3 грудня – особливий день. Оголошений Генеральною Асамблеєю ООН Міжнародним днем інвалідів (в 1992 року), щороку він нагадує про потреби найбільш незахищених та вразливих, кому особливо важко в житті.
Цінність та гуманізм будь-якого суспільства визначається тим, як держава, громада та кожна людина особисто ставиться до людей з обмеженими можливостями. Дуже важливо, щоб люди, а особливо діти з обмеженими можливостями не почувались забутими чи полишеними наодинці зі своїми проблеми, аби вони мали можливість реалізовувати свої таланти, мрії, інтегруватися в суспільство.
Саме з метою допомоги дітям з особливими потребами в м.Шепетівка функціонує центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів, який відвідує понад сто дітей дошкільного та шкільного віку.
Напередодні дня інвалідів до міського центру завітали гості, щоб побажати здоров’я та наполегливості в розпочатій справі дітям та їхнім батькам, зокрема міський голова Полодюк М.І., директор ДП «Шепетівський лісгосп» Сасюк В.М., підприємці міста, представники громадськості та активісти. Маленькі вихованці центру віддячили присутнім за допомогу у розвитку, оформлені, впорядкуванні закладу подарувавши їм сувеніри зроблені власноруч та концерт.

Поширити новину