< Попередня новина

Гуманітарна допомога з Нідерландів
29.04.2022 18:14 - давність новини: 2 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Прессслужба підприємства

Шепетівщина прихистила українських громадян, біженців, з Київщини, Харкова, Сумщини, Чернігова, які пос¬траж¬да¬ли від відкри-тої зброй¬ної аг¬ре¬сії Ро¬сії про¬ти Ук¬ра¬їни.
У підтримку переселенців, до Шепетівки прибули волонтери з Нідерландів, які привезли гуманітарну допомогу  до складу якої входять всі необхідно-життєві речі.
Зустріч волонтерів відбулася в Шепетівській міській раді з депутатами, на якій був присутній директор ДП «Шепетівський лісгосп» Володимир Михайлович Сасюк. Потім усі разом відвідали переселенців, де вони проживають. Після чого, Володимир Михайлович, щиро запросив українські сім»ї з дітками,  волонтерів з Нідерландів та депутатів Шепетівської міської ради завітати у Кам»янське лісництво Державного підприємства «Шепетівське лісове господарство». Директор лісгоспу провів екскурсію, де ознайомив усіх присутніх з лісогосподарською діяльністю, а саме вирощуванням сіянців, саджанців, декоративних рослин. Також, директор розповів, як доглядаються та  охороняються українські ліси.
Усі отримали задоволення від екскурсії на свіжому повітрі та з гарним настроєм, радо повернулися, у мирну Шепетівку.

Поширити новину