< Попередня новина

Подяка.
15.05.2019 09:19 - давність новини: 5 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

Колектив ДП «Шепетівський лісгосп», директор підприємства Сасюк В.М. та голова первинної профспілкової організації Миронюк П.К. приділяють значну увагу оздоровленню дітей працівників лісгоспу. В минулому 2018 році було оздоровлено 49 дітей та підлітків, найбільш представницька група відпочивала на Закарпатті в туристичному комплексі «Нарцис».
Такі добрі справи не залишаються без уваги, і нещодавно, на засіданні колегії  Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства, голова галузевого обкому профспілки В.М. Лісовий нагородив почесною грамотою професійної спілки працівників лісового господарства України Володимира Михайловича за вагомий особистий внесок в організації дитячої оздоровчої компанії у 2018 році.
Активна робота колективу з учнівською молоддю також не залишається осторонь. Так, колектив підприємства за співпрацю у вихованні учнівської молоді Шепетівської ЗОШ №1 ім. Миколи Островського, був нагороджений подякою, в рамках щорічного шкільного фестивалю «Гордість школи – 2019».
 

Поширити новину