< Попередня новина

СПІЛЬНІ ПОЖЕЖНІ НАВЧАННЯ
3.06.2020 15:26 - давність новини: 4 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

За весняний період 2020 року у лісових насадженнях ДП «Шепетівський лісгосп» виникло 15 пожеж до ліквідації яких були залучені працівники лісової охорони підприємства та працівники 21 ДПРЧ Шепетівського РС ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
Для відпрацювання злагоджених дій при локалізації і тушіння можливих лісових пожеж було проведено спільні пожежно-тактичні навчання добровільної пожежної дружини лісгоспу і Шепетівського районного сектору головного управління ДСНС у Хмельницькій області та 21 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
Такі, спільні навчання є щорічними і проводилося з метою перевірки готовності пожежної дружини та пожежно-рятувальних підрозділів до боротьби із пожежами у лісових масивах району.
За задумом, під час патрулювання лісових масивів було виявлено загоряння підстилки та кущів з ймовірністю розповсюдження пожежі на велику площу.
Після повідомлення про загорання у лісі на місце умовної пожежі одночасно прибули працівники особового складу пожежної дружини лісгоспу, Шепетівського районного сектору головного управління ДСНС у Хмельницькій області та 21 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
Під час навчань ліквідація лісової пожежі проводилася з використанням ранцевих оприскувачів, пожежних автоцистерн з використанням лафетного стволу.
Завдяки злагодженим діям всіх підрозділів умовну пожежу вдалося швидко локалізувати та знешкодити.

Поширити новину