< Попередня новина

Турбота про дітей
28.08.2019 09:17 - давність новини: 5 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

Щоб прийдешня осінь з затяжними холодними дощами та зима з лютими морозами, заметілями, хворобами не завдали шкоди для малечі, керівництво ДП «Шепетівський лісгосп» щороку організовує оздоровлення дітей працівників підприємства.
Найбільш представницька група з 21-ої дитини цього року відпочивала в оздоровчому таборі «Нарцис», що розміщений в м. Хуст на Закарпатті. Програма відпочинку була дуже насиченою. Щоденні екскурсії, приємні враження ще надовго залишаться в пам’яті малюків.
За період відпочинку діти встигли відвідати ферми, де вирощують оленів, страусів, буйволів та сироварню, де спробували сир з буйволячого молока. Незабутнє враження залишив відпочивальникам комплекс на Чорній Горі та оздоровчий комплекс «Теплі води» с. Велятино, де відпочиваючі з захватом спостерігали місцеву природу, бурхливий плин р. Тиси та р. Ріки-ріки. Із великим задоволенням діти оглянули пам’ятники міської архітектури, музеї, руїни Хустського замку. Юні мандрівники відвідали центр лозоплетіння (с. Іза), мали змогу приміряти найрізноманітніші головні убори на місцевій Хустській фабриці капелюшків. 
Одне з найбільших вражень залишилося від екскурсії на водоспад «Шепіт», гірський підйомник «Пилипець» та аквапарк у місті Тячів. 
Але поруч з таким активним відпочинком для дітей набагато цінніше – це нові друзі, з якими зав’язалася міцна дружба. 
Батьки щиро вдячні директору лісгоспу Володимиру Михайловичу Сасюку та голові профспілкового комітету Петру Кононовичу Миронюку за організацію змістовного відпочинку та оздоровлення дітей.

Поширити новину