< Попередня новина

Відбулася апаратна нарада працівників Шепетівської міської ради.
27.08.2018 16:03 - давність новини: 6 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

Сьогодні відбулася апаратна нарада працівників Шепетівської міської ради, на якій були присутні міський голова Полодюк Михайло Іванович, заступники міського голови, працівники апарату, а також директор ДП «Шепетівський лісгосп» Володимир Михайлович Сасюк. 
На нараді було розглянуте питання ведення лісового господарства Шепетівського лісгоспу. Присутніх про стан лісового господарства на підприємстві поінформував Володимир Михайлович. Зокрема він доповів про фінансово-екомічний стан ДП «Шепетівський лісгосп», про виконання  колективного договору за I-ше півріччя 2018 року, а саме оздоровлення працівників лісгоспу в санаторгно-куротних закладах України, стан медичного обслуговування на підприємстві, оздоровлення дітей в літніх таборах. Відмітив директор і те, що наше підприємство завжди сумлінно і вчасно сплачує податки, збори, внески до бюджетів різних рівнів і є одним із бюджетоутворюючих підприємств міста Шепетівка та Хмельницької області.
А ще, заступником міського голови Н.В. Стасюк, було підняте питання про розширення рекреаційних ділянок лісгоспу зеленої зони м. Шепетівка. 
Також на засіданні обговорили і проблему всихання лісів, яка на сьогоднішній день є не тільки проблемою лісівничою, але й загальнодержавною.

Поширити новину