< Попередня новина

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!!!
12.06.2019 16:27 - давність новини: 5 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба ДП "Шепетівський лісгосп"

Ось уже понад 45 років Миронюк Петро Кононович працює у Шепетівському лісгоспі. Його трудова біографія розпочалася одразу після закінчення у 1973 році Велико-Анадольського лісового технікуму, що на Донеччині, на посаді техніка-лісовода Климентовицького лісництва. Пізніше, у 1979 році, Петро Кононович був переведений майстром лісу цього ж лісництва, а з 1983 року — старшим інженером по техніці безпеки.  У 1985 році він здобув вищу освіту у Львівському Лісотехнічному інституті і вже у 1987 році Петра Кононовича було призначено на посаду головного механіка лісгоспу. Тут він пропрацював два роки і був обраний на головою профспілкового комітету Шепетівського Держлісгоспу, де працює і до нині.
Вся трудова біографія Петра Кононовича, його організаторський талант і здібності нерозривно пов’язані з лісовим господарством.
Завдяки чесній і самовідданій праці, особистим та діловим якостям, Петро Кононович, здобув безперечний авторитет фахівця своєї справи, компетентного керівника профспілки, якого шанують і поважають всі працівники. Його внесок у відбудову і розвиток нашого підприємства, мудрість і добропорядність високо цінують колеги, друзі, близькі та рідні люди. 
Тож, шановний Петро Кононович прийміть нашу щиру вдячність за Вашу невтомну працю!  
Ми, колектив ДП «Шепетівський лісгосп», щиро вітаємо Вас з 70-річним ювілеєм!
Бажаємо Вам міцного здоров’я,  благополуччя, довгих років життя. Нехай Ваш кожен прожитий день буде світлим і радісним, сповненим тепла та любові близьких і рідних людей. Оптимізму Вам і гарного настрою.
З нагоди ювілею за багаторічну плідну працю в профспілці, високий професіоналізм, значний особистий внесок у захист соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки Миронюк Петро Кононович нагороджений Грамотою Федерації професійних спілок України, нагрудним знаком «Профпілкова звитяга» та грамотою президії Федерації профспілок Хмельницької області.

Поширити новину