< Попередня новина

З Днем народження - Шепетівка!!!
14.06.2021 10:48 - давність новини: 3 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

Вчора, 13 червня, Шепетівка відзначила свій черговий День заснування міста.
Цьогоріч, містяни радо долучилися до святкування і вже в обідню пору на площі Тараса Шевченка було багатолюдно.
Міська влада підготувала цікаву програму свята. Були проведені  різноманітні змагання з ДАРТСу та з флорболу, з боксу, важкої атлетики, з вільної боротьби та баскетболу,  а також виставка творчих робіт випускників Шепетівської дитячої художньої школи «Яскраві барви моїх мрій» та розважальні ігри для дітей та молоді «Веселі забави»…
Протягом дня працювали атракціони, відбулися ярмарки з продажу сувенірної продукції, продовольчих товарів, виробів власного виробництва. Тут можна було поласувати солодощами, морозивом, випити кави, посмакувати шашликом і т.д.
О 17.00 годині розпочалася урочиста частина свята. Міський голова Віталій Бузиль привітав шепетівчан із прекрасним святом. Під час церемонії нагородження Почесними грамотами Шепетівської міської ради та цінними подарунками, міський голова відзначив кращих представників підприємств, установ та громадських організацій міста.
Так, за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток громади, раціональне використання лісових ресурсів, невтомну і наполегливу працю Почесною грамотою Віталій Бузиль нагородив  колектив Державного підприємство «Шепетівське лісове господарство», директором якого є Сасюк Володимир Михайлович.
Також за високий професіоналізм та вагомий внесок у виконанні завдань та багаторічну і плідну працю в системі лісового господарства з нагоди Дня міста Почесною грамотою міський голова нагородив провідного інженера з лісових культур ДП «Шепетівський лісгосп» Кирильчук Анну Олександрівну.
На завершення свята містяни отримали приємні подарунки – виступ поп-співачки Андріани,  анімацію намальовану піском «Історіяміста» та театр вогню і світла "zLights" з рок програмою.

Поширити новину