< Попередня новина

За чисте довкілля
12.04.2017 08:22 - давність новини: 7 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба ДП "Славутське ЛГ"

   В рамках  щорічної акції «За чисте довкілля» державне підприємство «Славутське лісове господарство» провело ряд заходів по прибиранню від сміття лісових масивів. Дана Акція проводиться з метою поліпшення стану навколишнього природного середовища, у якому ми живемо, працюємо і відпочиваємо.
   До наведення чистоти у лісових масивах Стриганського лісництва долучилися працівники райдержадміністрації та райради в кількості 35 чоловік, які прибирали від сміття зону відпочинку «Сосновий бір» навколо гідрологічного заказника «Голубе озеро». Працівники районного сектору культури прибирали лісовий масив Ташківського лісництва. Прибрано від сміття 5 га лісу школярами Нетішинського краєзнавчого центру та учнями профтехліцею. Ліквідовано більше 50 несанкціонованих сміттєзвалища. Учнями шкільного лісництва ЗОШ №4 впорядковано територію джерела «Князів Сангушків», ними ж прибрано 15 га лісового масиву Крупецького лісництва.   В акції взяли участь близько 60 школярів.
   До наведення чистоти у зелених зонах району долучаються учні шкіл, молодіжні та громадські організації, представники підприємств та установ міста.
 

Поширити новину