< Попередня новина

Зразкове шкільне лісництво «Пліщинське” завоювало гран-прi
22.10.2021 16:51 - давність новини: 2 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

У столиці  держави, в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді Міністерства освіти і науки України відбувся Всеукраїнський зліт учнівських лісництв. Участь у ньому взяли переможці  кращих шкільних лісництв   майже з усіх з  областей України. За звання “Краще лісництво-2021» змагалися 22 команди. Хмельниччину представляло зразкове шкільне лісництво «Пліщинське», що діє на базі Шепетівського лісгоспу і де керівниками вчитель Микола Зведенюк і лісничий Михайло Савчук.
На урочистому відкритті заходу з вітанням виступили директор Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Володимир Вербицький, голова Товариства лісівників України Юрій Марчук та інші.
Упродовж двох днів тривав захист  науково-дослідницьких робіт у галузі лісового господарства. Посланці шкільних лісництв захищали свої роботи і ділилися власними дослідженнями, тематика яких була досить широка.
Цікаво проходили презентація  досягнень  учнівських  лісництв і  майстер-класи. Учасники зльоту заклали яблуневий сад на території еколого-натуралістичного центру.
Усі з нетерпінням чекали підсумкових результатів і нагородження переможців. Зразкове шкільне лісництво «»Пліщинське» проявило себе найкраще й заслужено здобуло гран-прі зльоту.
Щиро вітаємо переможців!

Поширити новину