< Попередня новина

Цінуйте те, що робимо для ВАС!!!
25.04.2019 16:10 - давність новини: 5 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

Лісівники Шепетівщини постійно турбуються про комфорт відпочиваючих у лісі. На території лісових масивів функціонує дві великі зони відпочинку – «Дубки» і «Лісовий кордон», які розташовані поблизу автомобільних шляхів і не далеко від міста і чотири менших – «Околиця», «Партизан», Мальованська та Понінківська зони відпочинку, які розміщені поблизу контор лісництв підприємства. Для комфорту відвідувачів на зонах відпочинку встановлені дитячі майданчики, гойдалки, гірки, футбольні майданчики, бесідки, столи, облаштовані місця для вогнищ, сміття та інше. Крім того, для забезпечення потреби населення встановлені місця відпочинку і в лісі, в найбільш відвідуваних його частинах.
Багато власних сил витрачають лісівники для створення та облаштування альтанок, бесідок, грибків, а ще більша для підтримання чистоти і порядку. 
Тому нам дуже шкода дивитись на акти вандалізму. Зокрема такий випадок нещодавно стався в лісовому масиві поблизу міста (мікрорайон Шанхай), де вторік лісівники облаштували футбольне поле і встановили бесідки. Ще тиждень тому, спільно з учнями шкільного лісництва лісівники тут прибирали лісові насадження від засмічення, зокрема і бесідки а сьогодні одна з них знищена.
Колектив ДП «Шепетівський лісгосп» закликає громадян цінувати працю інших та бережливо ставитись до влаштованих місць відпочинку на яких проводять дозвілля мешканці м.Шепетівка. 

Поширити новину