< Попередня новина

ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ В ШЕПЕТІВСЬКОМУ ЛІСГОСПІ
29.05.2015 05:44 - давність новини: 9 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба ДП "Шепетівського ЛГ"

Життя і здоров’я – найважливіше, що має кожна людина, тому з метою привернення уваги суспільства, органів державної  влади, суб’єктів господарювання, громадських організацій до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням, вшанування пам’яті осіб, які загинули на виробництві ми щорічно відзначаємо День охорони праці.

28 квітня у ДП "Шепетівський лісгосп" проведено День охорони праці. В рамках розробленого Плану заходів спеціалістами та службою охорони праці проведено огляд-конкурс із залученням керівників виробничих підрозділів про визначення найкращого структурного підрозділу, майстерської дільниці, кращих працівників підприємства з питань охорони праці. Рішенням організаційного комітету визначена найкраща лісозаготівельна бригада – Полонського лісництва, бригадир Государський Олександр Валентинович та водій – Соцехівський Віктор Володимирович.

Також представники лісгоспу відвідали сім’ю загиблого на виробництві та інваліда внаслідок трудового каліцтва на виробництві, яким надали матеріальну допомогу.

Поширити новину