< Попередня новина

Держлісагентство запровадило додаткові протиепідемічні заходи
17.03.2020 15:41 - давність новини: 4 р.

Держлісагентство запровадило додаткові протиепідемічні заходи

17.03.2020 У Держлісагентстві задля збереження здоров’я працівників підтримуються заходи із карантину та дотримуються рекомендації Уряду.

«Сьогодні за результати засідання спеціальної комісії при Держлісагентстві для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 були прийняті додаткові заходи, щоб убезпечити наших працівників», - повідомив Голова Державного агентства лісових ресурсів Андрій Заблоцький.

Так, відомство продовжує виконувати свої функції у штатному режимі та переходить на дистанційний режим роботи.

Зокрема, робота переведена в дистанційну із застосуванням електронних комунікацій і технологій, у першу чергу, для:

- жінок, які мають малолітніх дітей віком до 14 років,

- працівників, які старші 60 років,

- працівників, у яких є хронічні бронхо-легеневі захворювання,

- іногородніх працівників.

Також доручено забезпечити членів робочих груп з аудиту (перевірки) засобами індивідуального захисту, антисептичними засобами для обробки рук, слідкувати за провітрюванням робочих приміщень і недопущенням скупчення більше 10 осіб, виконувати інші рекомендації МОЗ.

Призупинено надання адміністративних послуг з видачі щорічної контрольної картки обліку добутої дичини і порушень правил полювання, прийом іспитів з отримання «Посвідчення мисливця».

Відповідні доручення стосуються як центрального апарату Держлісагентства, так і обласних управлянь лісового і мисливського господарства, а також підприємств, установ і організацій, які входять до сфери управління відомства.

Зазначимо, що у Держлісагентстві ефективно та безперебійно працює система електронного документообігу, корпоративна електронна пошта, відповідно співробітники    Агентства продовжуватимуть виконувати свої посадові обов’язки. За необхідності, наради проводитимуться в онлайн-режимі чи за допомогою мобільного конференц-зв’язку.

До уваги громадян, інформуємо, що у зв’язку із запровадженим режимом роботи скасовано проведення особистого прийому громадян та масові заходи.

Тож ефективно організовуйте свою дистанційну роботу, зберігайте спокій та дотримуйтеся рекомендацій!


Поширити новину