< Попередня новина

ДП "Шепетівський лісгосп". Полонське лісництво. Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу в твоїх руках».
28.03.2017 14:03 - давність новини: 7 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

У Полонському районі функціонує одне єдине учнівське лісництво розміщене в Буртинській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Співпраця учнів з лісівниками має давню історію, яка розпочалась сорок вісім років тому. За такий довгий період існування були злети і падіння, занепад і активне відновлення роботи.
Сьогодні Буртинське учнівське лісництво займає активну позицію в залучені учнів до пропаганди екологічного виховання молоді в регіоні. На передодні Міжнародного дня лісу і Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» учнівською радою спільно з лісничим Полонського лісництва Будником О.В. було розроблено план заходів проведення весняних робіт. 
В його основу лягли всі роботи, які проводяться весною в лісництві. Тут і виготовлення та розвішування шпаківень, і акція «Первоцвіт» і «Мурашка», а також створення лісових культур і доповнення вже існуючих ...
Участь в акції юних лісівників розпочалося з засідання учнівського лісництва на якому були присутні лісничий Полонського лісництва Будник О.В. та інженер лісових культур Кирильчук А.О. Під час зустрічі були обговорені важливість залучення учнівського лісництва до просвітницької діяльності серед інших учнів школи, односельчан.
Згідно розробленого плану учні відвідали лісовий розсадник, прийняли участь в доповнені плантації новорічних ялинок, а також до Міжнародного дня птахів розвісили шпаківні в кварталі 34.

Поширити новину