< Попередня новина

ДП «Шепетівський лісгосп» проти приватизації лісів.
20.11.2017 13:22 - давність новини: 6 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба ДП "Шепетівський лісгосп"

Трудовий колектив ДП «Шепетівський лісгосп» звернувся до Голови Хмельницької обласної адміністрації О.О.Корнійчука вжити відповідні заходи до прийнятої Кабміном Стратегії реформування лісової галузі і не допустити її реалізації без обговорення з фаховими спеціалістами лісової галузі і всезагальним обговоренням та з метою недопущення приватизації лісових господарств, що призведе до знищення  лісів та масштабного скорочення працівників.
В листі йдеться про те, що схвалений проект суттєво відрізняється віт тієї редакції, яку обговорено та узгоджено із громадськими організаціями та спеціалістами лісової галузі. 
Нова редакція Стратегії передбачає ліквідацію всіх лісогосподарських підприємств та створення акціонерної компанії, що призведе до незворотних наслідків - приватизації державних лісів, банкрутство деревообробки, погіршення стану лісів та залишення їх без охорони та забезпечення пожежної безпеки, масштабного скорочення працівників. 
У викладеній редакції проекту Стратегії забули про основне, що призначення лісів це захисні, заповідні та експлуатаційні заходи.

Поширити новину