< Попередня новина

Голова Державного агенства лісових ресурсів Василь Кузьович відвідав Хмельниччину
6.11.2020 10:15 - давність новини: 3 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба Держлісагенства

Сьогодні, з робочим візитом, Хмельниччину відвідав Голова Державного агентства лісових ресурсів України Кузьович Василь Степанович.
Разом з начальником Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства Пешком Петром Степановичем і його заступниками вони завітали до ДП «Шепетівський лісгосп» де оглянули ряд об’єктів.
Василь Степанович оглянув зону відпочинку «Лісовий кордон», яка користується великим попитом серед місцевого населення.
Директор лісгоспу Сасюк Володимир Михайлович ознайомив Василя Степановича з принципом роботи мульчера «KANSAS» в Шепетівському лісництві квартал 18 виділ 34 площа 2,0 га. Спільно, вони оглянули застосування агрегату під час проведення освітлення в дубових культурах.
Лісівники шепетівщини цього року придбали два таких мульчера і за їх допомогою провели догляд за лісовими культурами на площі 150 га та освітлення на 30 га.
«KANSAS» став незамінним помічником при догляді за квартальними просіками та підготовці площ під лісові культури. Крім того застосування мульчера дало змогу зменшити витрати на догляди в 4-5 разів.
Також, Василь Степанович оглянув рубку головного користування в Кам’янківському лісництві квартал 33 виділ 10 площа 1,9 га де розробка лісосіки ведеться з дотриманням вимого сертифікації лісів FSC.

Поширити новину