< Попередня новина

Колективний договір на 2019 рік – прийнято!
22.02.2019 09:49 - давність новини: 5 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

21 лютого в актовому залі контори ДП «Шепетівський лісгосп» відбулася конференція з підведення підсумків виконання колективного договору між адміністрацією і трудовим колективом підприємства за 2018 рік та затвердження нового на 2019 рік.
У роботі конференції взяли участь 85 делегатів від трудових колективів всіх структурних підрозділів підприємства. На збори трудового колективу ДП «Шепетівський лісгосп» завітали голова обласної профспілкової організації Лісовий В.М., директор ДП «Шепетівський лісгосп» Сасюк В.М., голова первинної профспілкової організації Миронюк П.К..
Про підсумки роботи ДП «Шепетівський лісгосп» за минулий рік доповів директор підприємства Володимир Михайлович Сасюк. Зокрема, Володимир Михайлович, зауважив, що трудовий колектив ДП «Шепетівський лісгосп» у 2018 році, вцілому, позитивно виконав поставлені перед нам завдання з лісовідтворення, охорони і захисту лісу, заготівлі деревини, випуску лісопродукції, завдання по виготовленню продукції побічного користування, сплата податків державі. Так рубки формування і оздоровлення лісів та інші заходи  виконано на площі 1505 га. Для забезпечення формування цінних лісових насаджень було проведено 132 га рубок догляду в молодняках. Рубки головного користування проведено на площі 140 га, під час яких заготовлено 37,5 тис м3 деревини. Відновлено 119 га зрубів, з них 51 відновлені посадкою лісу решта 68 га залишені під природне поновлення цінних порід зокрема сосни, також досягнуто планової приживлюваності лісових культур попередніх років створення. Для забезпечення власних потреб з лісовідновлення силами лісової охорони було заготовлено насіння сосни  - 50 кг,  дуба звичайного – 6500 кг та інших порід – 165 кг., та вирощено в лісових розсадниках 970,0  тис. шт. посадкового матеріалу.
Підприємство є бюджетоутворюючим. Так за минулий рік до державних та місцевих бюджетів було сплачено понад 39,9 млн. грн..
Злагоджена робота усіх підрозділів дала змогу виконати всі пункти колективного договору на 2018 рік.
Голова первинної профспілкової організації Петро Кононович Миронюк доповів про соціальний захист працюючих на підприємстві наголосивши, що злагоджена робота колективу дозволила в повній мірі виконати колективний договір, а також оздоровити 49 дітей та 28 працівників нашого підприємства. 
Найбільш представницька група дітей відпочивали в оздоровчому таборі «Нарцис», за що в минулому році наше підприємство неодноразово було нагороджене грамотами Федерації профспілки України ЦК профспілки  працівників лісового господарства за краще оздоровлення дітей в 2018 році.
В. о. головного економіста підприємства, Закацюра С.П. розповіла про основні положення колективного договору на 2019 рік, програму соціального розвитку та захисту працівників підприємства.
Про роботу підрозділів доповіли: лісничий Романівського лісництва Цибанюк І.М., помічник лісничого Полонського лісництва Москва Р.М., інженер з охорони праці Захарчук Р.М..
Підсумовуючи роботу конференції, голова обласної профспілкової організації Віталій Митрофанович Лісовий, відзначив злагоджену роботу колективу та розповів про роботу профспілки галузі. На завершення своєї доповіді Віталій Митрофанович побажав колективу ДП «Шепетівський лісгосп» на чолі з Володимиром Михайловичем процвітання, добробуту та соціальної стабільності, а також успіхів у виконанні покладених державою обов’язків з охорони лісів та примноження лісових ресурсів краю. 
За підсумками зборів колективний договір на 2019 рік прийнятий одноголосно.

Поширити новину