< Попередня новина

На базі ДП "Шепетівський лісгосп" відбувся Всеукраїнський семінар-практикум.
17.05.2017 15:13 - давність новини: 7 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

З 16 по 18 травня на базі Хмельницького ОЕНЦУМ відбувся Всеукраїнський семінар-практикум на тему «Формування цінних орієнтирів учнівської молоді у контексті впровадження в навчально-виховний процес сучасних інноваційних педагогічних технологій». Участь в семінарі взяли заступники директорів з навчальної роботи обласних, Київського міського центрів еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді та обласних станцій юннатів.
Згідно програми семінару-практикуму 17-го травня 2017 року учасники відвідали зразкове учнівське лісництво «Пліщинське» (с.Пліщин). Тут їх зустріли учні шкільного лісництва які провели екскурсію шкільним дендропарком, цікаво і змістовно розповівши про рідкісні види рослин які тут проростають. Також учасники семінару мали змогу ознайомитись з класом учнівського лісництва де більш детально дізналися про роботу учнівського лісництва, історію його становлення, здобутки та перспективи. Про це детально розповів керівник учнівського лісництва, вчитель хімії Зведенюк Микола Андрійович. Також участь у презентації роботи учнівського лісництва взяли головний лісничий ДП «Шепетівський лісгосп» Заблоцький Олександр Васильович, інженер лісових культур Кирильчук Анна Олександрівна, лісничий Пліщинського лісництва Савчук Михайло Вікторович та старший науковий співробітник Національного природного парку «Мале Полісся» Мнюх Олександр Вікторович.
Учасники семінару, згідно програми, відвідали Кам’янківське лісництво ДП «Шепетівський лісгосп». Тут їх радо зустріли директор підприємства Володимир Михайлович Сасюк, головний лісничий Олександр Васильович Заблоцький, головний інженер Сергій Анатолійович Кутасєвіч, лісничий Кам’янківського лісництва Юрій Володимирович Мартинюк. 
Володимир Михайлович розповів про підприємство, основні напрямки діяльності а також про співпрацю з учнівською молоддю та здобутками учнівських лісництв. Для всіх присутніх була організована екскурсія лісництвом до якої увійшли відвідування теплиці, декоративного розсаднику та зони відпочинку «Дубки».
Представники інших областей відзначили високий рівень співпраці лісгоспу з навчальними закладами краю та побажали нових звершень, перемог та процвітання такої тісної співпраці.

Поширити новину