< Попередня новина

На Шепетівщині будують церкву.
10.07.2018 08:51 - давність новини: 6 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

Майбутнє людства залежить від Віри в духовне…. Справедливе… Саме Віра в Бога  укріплює Дух людини у найважчі часи
На сьогоднішній день у нашому місті існує багато конфесій та церков. Однією з багато чисельних та  відносно молодою є парафія Української Греко-Католицької  Церкви святих мучеників Бориса і Гліба. Хоча 11 років вік відносно молодий, але здобутків та звершень є чимало. В місті споруджено храм Святих мучеників Бориса і Гліба, вірні опікуються лікарняною каплицею, де медичний персонал та хворі мають можливість просити Божого благословення за молитвами Пресвятої Богородиці, що об’явилася людям у Зарваницькій іконі. Працює недільна християнська школа «Праведного Андрея» для дітей, при Храмі  діє спільнота Матерів в Молитві та рух «За твирезість життя».
Гонитви, переслідування віруючих, руйнування церков в минулому заставляє задуматися про те, що ми маємо сьогодні та яким буде майбутнє. Досвід наших батьків спонукає нас будувати та відроджувати  Віру, що стане опорою та захистом, для нашого народу, перед небезпеками.       
Настоятель Храму Отець Василь  вміло об’єднав людей навколо храму, вселяє надію навіть тоді коли в труднощах, опускаються руки. В нелегких обставинах життя можна завжди сподіватися на добре слово отця та підтримку спільноти вірних.
Сьогодні парафіяни та всі бажаючі мають можливість взяти активну участь у непересічній події нашого міста, а саме будівництва храму Зачаття Святою Анною Пресвятої Богородиці, що знаходиться по Старокостянтинівському шосе. 
Колектив ДП «Шепетівський лісгосп» на чолі з директором Сасюком В.М. вже вкотре бере активну участь у житті нашого міста та відродженні патріотично-духовних цінностей. Спільно будуючи святиню, будуємо майбутнє для прийдешніх поколінь. 

Поширити новину