< Попередня новина

На Шепетівщині керівники та представники влади долучилися до Акції "Майбутнє лісу в твоїх руках".
13.04.2018 09:30 - давність новини: 6 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба підприємства

Першочерговим завданням лісівників було і залишається лісовідновлення та створення нових лісових насаджень. Кожного року з приходом весни чимало людей долучаються до акції “Майбутнє лісу в твоїх руках”, яка стартувала 21 березня у Міжнародний день лісу. Так і цього року - акція впевнено крокує Україною. 
У лісі зараз кипить робота.
Попри мінливу погоду, потрібно встигнути оперативно та якісно посадити новий ліс, відновити насадження на ділянках, де минулоріч проводилася лісозаготівля. До виконання робіт з посадки лісу активно долучаються і представники влади, громадських організацій. 
Так, 12 квітня, в рамках акції "Майбутнє лісу в твоїх руках" разом з директором ДП «Шепетівський лісгосп»  Володимиром Михайловичом Сасюком у весняній лісокультурній кампанії по створенню лісових насаджень взяли участь голова Шепетівської районної ради П.Ф. Дзяворук, перший заступник голови Шепетівської районної державної адміністрації С.О. Пономарьов, помічник народного депутата Р.М. Мацоли — В.В. Янушевський, депутати районної ради, головний лісничий  ДП «Шепетівський лісгосп» О.В. Заблоцький  та працівники лісгоспу. Руками цих людей було висаджено 5000 лісових насаджень сосни звичайної в Климентовицькому лісництві кв. 29, площа 1,2 га. Варто відзначити, що представники Шепетівської районної ради та Шепетівської районної державної адміністрації є активними учасниками акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» і щорічно приймають участь в акціях анонсованих Державним агентством лісових ресурсів України.

Поширити новину