< Попередня новина

На Шепетівщині керівники та представники влади долучилися до Акції "Майбутнє лісу в твоїх руках".
6.04.2017 14:03 - давність новини: 7 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

Щороку все більше людей приймає участь в акціях «Майбутнє лісу в твоїх руках», «За чисте довкілля» і це не лише молодь. Приємно, що кожного року до акцій долучаються представники влади на місцях.
Так до створення дубового насадження в кв. 12 вид.15 Шепетівського лісництва ДП «Шепетівський лісгосп» долучилися Шепетівська районна рада на чолі з головою  Дзяворуком Петром Францовичом, Шепетівська районна державна адміністрація під керівництвом голови Підопригори Романа Борисовича, директор ДП «Шепетівський лісгосп» Сасюк Володимир Михайлович, головний лісничий Заблоцький Олександр Васильович, головний інженер Кутасєвіч Сергій Анатолійович, лісничі підприємства,  депутатський корпус районної ради. 
Спільними зусиллями було відновлено 0,5 га лісових насаджень, де висадили понад 2200 однорічних сіянців дуба.
Варто відзначити, що представники Шепетівської районної ради та Шепетівської районної державної адміністрації є активними учасниками акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» і щорічно приймають участь в акціях анонсованих Державним агентством лісових ресурсів України.
Підчас проведення акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» вже створено 15,2 га дубових та соснових лісових насаджень та залучено понад 200 учасників.
Весною в ДП «Шепетівський лісгосп» планується відновити 140 га лісових культур. На сьогоднішній день вже створено 125 га.

Поширити новину