< Попередня новина

Найкраще учнівське лісництво – «Пліщинське»!
7.11.2016 18:03 - давність новини: 7 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

Щороку президія всеукраїнської ради Товариства лісівників України за погодженням з колегією Держлісагенства України оголошує конкурс на краще учнівське лісництво.
Активну участь в конкурсі та в профорієнтаційній роботі з учнями виявили учнівські лісництва Вінницького, Волинського, Житомирського, Закарпатського, Івано-Франківського, Київського, Кіровоградського, Львівського, Рівненського, Сумського, Тернопільського, Харківського, Хмельницького, Черкаського, Чернівецького, Чернігівського обласних управлінь.
Переможцями конкурсу стали найактивніші учнівські лісництва:
-Пліщинське учнівське лісництво при ДП «Шепетівський лісгосп» Хмельницького ОУЛМГ – перше місце;
-учнівське лісництво «Паросток» при ДП «Сумський лісгосп» Сумського ОУЛМГ – друге місце;
-учнівське лісництво «Зелена планета» при ДП «Компаніївське лісгосп» Кіровоградського ОУЛМГ – третє місце.
За дорученням Всеукраїнського Товариства лісівників України, Держлісагенства України, Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства та обласного Товариства лісівників України директор ДП «Шепетівський лісгосп» Сасюк Володимир Михайлович разом з головним лісничим Заблоцьким Олександром Васильовичев і лісничим Пліщинського лісництвава Савчуком Михайлом Вікторовичем завітали до Пліщинської школи.
Володимир Михайлович відзначив плідну співпрацю лісгоспу з учнівським лісництвом, результатом якої є постійні перемоги лісництва на Всеукраїнських, обласних конкурсах, зльотах, захистах науково-дослідних робіт та вручив цінний подарунок.

Поширити новину