< Попередня новина

Обмін досвідом.
4.07.2019 14:38 - давність новини: 5 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

Нещодавно делегація працівників Держлісагенства повернулася з м. Анталія, Туречинна яке відвідувала з навчальним візитом. Метою навчання стало вивчення досвіду запобігання лісовим пожежам та боротьба з ними. Навчання проходило з 24 – 28 червня 2019 року. До складу представників від Хмельницького ОУЛМГ увійшов головний лісничий ДП «Шепетівський лісгосп» Олександр Заблоцький.
Навчання проходили на базі Міжнародного лісогосподарського навчального центру (UOEMM), метою якого є проведення тренінгів для персоналу, з питань гасіння лісових пожеж та провадження новітніх технологій у сфері протипожежного захисту лісів на національному та міжнародному рівнях. Даний центр постійно приймає слухачів з 16-ти країн світу, адже з питаннями профілактики та ефективного пожежогасіння мають справу працівники лісового господарства у кожній країні. 
Делегати мали змогу не лише побачити як працюють турецькі колеги, їх знаряддя, обладнання, машини ай спробувати свої сили у гасінні лісової пожежі в класі-симуляторі в умовах реального часу.

Поширити новину