< Попередня новина

Переймали досвід.
29.09.2017 11:32 - давність новини: 7 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Директор ДП "Шепетівський лісгосп" Володимир Михайлович Сасюк

Працівники ДП «Шепетівський лісгосп» в складі делегації Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства відвідали ДП «Вигодський лісгосп». Головний лісничий підприємства Заблоцький О.В., інженер лісових культур Кирильчук А.О. та лісничий Мальованського л-ва Туракевич С.М. разом з 35-ма делегатами з Хмельниччини на чолі з начальником управління Пешком П.С., в.о. головного лісничого управління Золотим П.С., спеціалістами управляння та лісгоспів відвідали Шевченківське л-во.
Метою поїздки став обмін досвідом з лісокультурного, лісорозсадницького, лісонасінного виробництва. У Шевченківському лісництві для вирощування сіянців побудовано три притінюючи піднавіси площею 748 м2 , дві теплиці загальною площею 224 м 2, парники-короби загальною площею 480 м2, приміщення-холодильник для збереження посадматеріалу. Тут вирощуються сіянці бука лісового, ялиці білої, модрини європейської, ялини голубої та інші як з закритою так і відкритою кореневою системою. Лісництво забезпечує посадковим матеріалом весь лісгосп а надлишки реалізує. Крім того у лісництві займаються розмноженням та вирощував різноманітного декоративного посадкового матеріалу.
Результатами поїздки стало налагодження співпраці між підприємствами, яка надіємося, і надалі буде продовжуватися приносячи користь усім зацікавленим сторонам.

Поширити новину