< Попередня новина

Підведено підсумки виконання колективного договору за 2016 рік.
24.02.2017 15:28 - давність новини: 7 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

22 лютого було підведено підсумки виконання колективного договору між адміністрацією і трудовим колективом ДП «Шепетівський лісгосп» за 2016 рік.
На колективні збори крім 95-ти делегатів цехових підрозділів завітали заступник начальника Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства Колесник В.Г., голова обласної профспілкової організації Лісовий В.М., голова Шепетівської районної ради Дзяворук П.Ф., директор ДП «Шепетівський лісгосп» Сасюк В.М., голова первинної профспілкової організації Миронюк П.К.
Збори розпочав директор підприємства.
Володимир Михайлович  зазначив, що показники роботи нашого колективу вагомі. Безумовно, що це все досягнуто завдяки наполегливій праці кожного структурного підрозділу лісгоспу і чіткій організації праці на всіх робочих місцях нашого виробництва.
В 2016 році всі планові завдання були виконанні. Так рубки формування і оздоровлення лісів та інші заходи  виконано на  площі 893 га. Рубки догляду в молодняках проведено на площі 156 га. Відновлено 277 га зрубів, з них  179 відновлені посадкою лісу решта 98 га залишені під природне поновлення цінних порід зокрема сосни. 
Миронюк П. К. наголосив на важливості профспілкових організацій, - в умовах зниження рівня життя, все більше людей стало покладати надію у відношенні соціального захисту на профспілки. 
Незважаючи на складну економічну обстановку в державі адміністрація та профспілковий комітет лісгоспу виконують свої зобов’язання по соціальному захисту працюючих.
Виступили також делегати від Полонського л-ва помічник лісничого Москва Р.М., лісничий Мальованського л-ва Туракевич С.М.. Доповідачі розповіли про роботу своїх підрозділів і задовільно оцінили роботу профкому.
Володимир Григорович відзначив що колектив ДП «Шепетівський лісгосп» у 2016 році працював стабільно і ритмічно і гарно впорався з усіма поставленими завданнями.
Віталій Митрофанович подякував колективу підприємства за злагоджену роботу та високі здобутки.
Голова Шепетівської районної ради Петро Францович відзначив тісну та довготривалу співпраць підприємства з районною радою і подякував за проведений день депутата, адже це дало змогу краще зрозуміти проблеми які виникають перед лісовим господарством сьогодні, а також побачити весь спектр лісових робіт.
Всі присутні побажали колективу процвітання, добробуту та соціальної стабільності.

Поширити новину