< Попередня новина

Прийнято колективний договір на 2018 рік.
22.02.2018 14:02 - давність новини: 6 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба підприємства

Одним з найважливіших документів, який регулює виробничі, трудові, соціально-економічні відносини між трудовим колективом та адміністрацією є колективний договір. Тому і недивно що його детальне обговорення відбувається у кожному цеховому підрозділі і лише після цього обговорення відбулося затвердження на загальних зборах трудового колективу підприємства.
21 лютого було підведено підсумки виконання колективного договору між адміністрацією і трудовим колективом ДП «Шепетівський лісгосп» за 2017 рік та затвердження нового — на 2018 рік.
На збори трудового колективу завітали начальник Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства Пешко П.С., голова обласної профспілкової організації Лісовий В.М., директор ДП «Шепетівський лісгосп» Сасюк В.М., голова первинної профспілкової організації Миронюк П.К. та 85 делегатів цехових підрозділів.
Володимир Михайлович, розпочав збори, зазначивши, що в минулому році підприємство працювало ритмічно і виконало всі планові завдання. Tак рубки формування і оздоровлення лісів та інші заходи  виконано на  площі 1271 га, pубки догляду в молодняках проведено на площі 140 га. Відновлено 271 га зрубів, з них  169 відновлені посадкою лісу решта 102 га залишені під природне поновлення цінних порід зокрема сосни. Така злагоджена робота усіх підрозділів дала змогу виконати всі пункти колективного договору.
Про соціальний захист на підприємстві присутніх ознайомив Петро Кононович. Також він відзвітувався про виконану роботу та плани діяльності профспілкової організації ДП «Шепетівський лісгосп» у 2018 році.
Головний економіст підприємства, Вавричін Т.К. розповіла про основні положення колективного договору, програму соціального розвитку та захисту працівників.
Від цехових підрозділів виступили: інженер лісових культур Кирильчук А.О., лісничий Мальованського лісництва Туракевич С.М. та помічник лісничого Полонського лісництва Москва Р.М.. Кожний з доповідачів розповів про виконану роботу підрозділу та окреслив плани на 2018 рік.
Петро Степанович та Віталій Митрофанович відзначили роботу колективу підприємства та побажали подальших успіхів у виконані покладених обов’язків державою по охороні, примноженні та раціональному використання лісових ресурсів краю.
Треба зазначити, що колективний договір підприємства неодноразово визнавався кращим серед підприємств галузі, тому як підсумок колективний договір на 2018 рік прийнятий одноголосно.

Поширити новину