< Попередня новина

Сезон полювання 2019-2020 рр.. - відкрито!
2.08.2019 14:42 - давність новини: 5 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба ДП "Шепетівський лісгосп"

Вихідні що минули були визначними для мисливців нашого краю, адже саме 3 серпня стартував мисливський сезон 2019-2020 рр. 
В  мисливських угіддях ДП «Шепетівський лісгосп» для полювання на пернату дичину постійно реалізуються одноразові відстрільні карточки, так за ці вихідні було реалізовано 66 карточок.
Для контролю за дотриманням правил полювання було прийнято рішення створити чотири рейдові бригади до складу яких увійшли мисливствознавці ДП «Шепетівський лісгосп» Королюк І.М., Ситарук В.І.. Мисливствознавці підприємства спільно з працівники Національної поліції України, єгерями та громадськими  інспекторами, обстежили водойми поблизу міст Полоного, Шепетівка, та відповідних районів а також смт. Понінка загалом біля 25 водойм. Під час проведення рейду перевірено наявність документів у понад 70 мисливців, серед яких порушників правил полювання не виявлено, що свідчить про те, що мисливці відповідально віднеслися до відкриття сезону.
З мисливцями які вийшли на водойми була проведена бесіда  щодо дотримання правил техніки безпеки під час полювання та перебування на воді.
Єгерська служба ДП «Шепетівський лісгосп» бажає усім мисливцям вдалого  полювання.

Поширити новину