< Попередня новина

Школа під відкритим небом.
3.10.2018 15:41 - давність новини: 6 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба підприємства

Лісівники Шепетівщини спільно з педагогічним колективом ЗОШ №1 реалізували проект «Школа під відкритим небом». Реалізація проекту відбулася в рамках Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках». Робота над проектом розпочалася ще весною та тривала все літо, члени учнівського лісництва «Паросток» спільно з працівниками ДП «Шепетівський лісгосп» розбивали територію, облаштовували доріжки, будували бесідки та їх фарбували. 
З початком нового навчального року учні молодших класів з радістю тут проводять уроки з природничих наук. Нещодавно відбувся відкритий урок у зеленому класі на яке завітали директор ДП «Шепетівський лісгосп» В. М. Сасюк, керівник учнівського лісництва інженер охорони і захисту лісу М.М. Маєвський, інженер лісових культур А.О. Кирильчук, директор ЗОШ №1 Н.М. Собчук, вчителі та учні школи, батьки.
Людина починається з добра – під таким девізом відбулася зустріч, під час якої відбулася посвята учнів п’ятого класу у юні лісівники.
Вітаючи п’ятикласників з такою важливою подією, Володимир Михайлович побажав усім присутнім любити та берегти природу рідного краю, гарно навчатися та проводити більше таких цікавих, пізнавальних уроків на свіжому повітрі.

Поширити новину