< Попередня новина

Сьогодні Україна відзначає 75-річчя партизанської слави. (копія 1)
22.09.2016 15:15 - давність новини: 8 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба ДП "Шепетівський лісгосп"

Це свято було встановлено в 2001 році Указом Президента України, на честь 60-ї річниці з початку підпільно-партизанського руху на Україні в роки Великої Вітчизняної війни, і відзначається як данина всенародної поваги до тих, хто в суворий воєнний час боровся з фашистами в глибокому тилу ворога, не шкодуючи ні сил, ні самого життя. 
Вшанували учасників партизанського руху Шепетівщини представники ДП «Шепетівський лісгосп», а саме директор Сасюк В.М., голова профспілкової організації Миронюк П.К. та голова Шепетівської міської та районної рад Організації ветеранів України Чікін В.І.. 
Володимир Михайлович привітав учасників руху, подякувавши за вагомий вклад в перемогу: «Ми не повинні забувати про тих людей, які пройшли крізь найскладніші випробування, відстояли право людей на свободу, врятували нашу країну та світ від нацизму».
У День партизанської слави ми з великою вдячністю говоримо про мужність, стійкість та самовідданість. І ми вшановуємо всіх тих, хто подарував майбутнє нам та нашим нащадкам. Здоров’я, здоров’я Вам наші ветерани.
ФОТО : під час вітання Васик Ганни Павлівни, активного учасника партизанського загону Одухи А.З.

Поширити новину