< Попередня новина

У ДП «Шепетівський лісгосп» провели навчання з пожежної безпеки.
14.07.2017 08:54 - давність новини: 7 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

Вчора на території  лісокомплексу ДП «Шепетівський лісгосп» відбулися спільні тактико-спеціальні навчання із залученням особового складу пожежної дружини лісгоспу, Шепетівського районного сектору головного управління ДСНС у Хмельницькій області та 21 ДПРЧ Шепетівського РС ГУ ДСНС України у Хмельницькій області та бригадою швидкої допомоги Шепетівської районної лікарні.
Темою навчання було визначено гасіння умовної пожежі круглого лісу в штабелях на території лісокомплексу ДП «Шепетівський лісгосп».
Метою навчання є відпрацювання взаємодії оперативних служб при ліквідації умовної пожежі.
За тактичним задумом, внаслідок порушення протипожежного режиму на території лісокомплексу підприємства виникла пожежа круглого лісу в штабелях на площі 80 м2 .
Після повідомлення про виникнення пожежі на місце виїхала пожежна машина ДП «Шепетівський лісгосп» та пожежні розрахунки 21 державної пожежно-рятувальної частини.
Під час гасіння умовної пожежі було відпрацьовано підвезення води пожежною машиною та трактором лісгоспу, перекачка води з пожежної цистерни трактора до пожежного автомобіля. В ході гасіння були використані пожежні стволи з великою витратою води та лафетний ствол.
Також була змодельована ситуація з потерпілим який під час пожежі отримав травми у вигляді перелому лівої руки та правої ноги.
Всі залученні служби під час гасіння умовної пожежі показали злагодженість роботи дякуючи чому пожежа була швидко локалізована та ліквідована.

Поширити новину