< Попередня новина

У ХОКЕЙ ГРАЮТЬ СПРАВЖНІ ЧОЛОВІКИ!!!
29.01.2018 14:02 - давність новини: 6 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба підприємства

Зима — не привід сумувати, пора на ковзани ставати!
Усі ми хочемо бути міцними, дужими, здоровими, у хорошій фізичні формі і гарному настрої. Щоб завжди саме так і почуватися треба виробити у себе звичку до здорового способу життя, бо «Здоровий дух живе у здоровому тілі!».  Тому у свій вільний час потрібно займатися активними видами відпочинку, що потребують активної фізичної роботи організму, роботи м'язів та всього тіла.
Кожна пора року має свої атрибути активного відпочинку: навесні і влітку це може бути відпочинок у туристичних наметах на березі якогось озера чи річки, велосипедні прогулянки, риболовля, восени — похід по гриби, полювання. А от коли приходить ЗИМА… вона дбайливо вкриває природу білим чистим снігом, сковує озера і річки льодом, сильними морозами остуджує повітря і тоді… не всидиш в хаті, хочеться бігти на двір діставати з горища старенькі санчата, змащувати лижі, гострити ковзани і…, — на сніг, на ковзанку, на свіже морозне повітря, щоб з насолодою вдихати на повні груди!!! 
Отож…!Для того, щоб добре провести час в зимову холодну погоду шепетівчани не сидять у своїх домівках, а радо долучаються до активного відпочинку. 
Так, 27 січня у селі Городище, Шепетівського району, що на Хмельниччині  на місцевому ставку вирували справжні хокейні пристрасті. Тут пройшли змагання з хокею. У товариському матчі взяли участь  команди шепетівчан — «Факел» і «Маяк»  та місцева збірна. Треба зазначити, що в команду «Маяк» увійшли працівники ДП «Шепетівський лісгосп». Змагання були захоплюючими і цікавими. Усі учасники продемонстрували свою майстерність та справжній бійцівський характер. Перемогу здобула команда «Факел», друге місце посіла команда «Маяк» і третє — Городищенська збірна. 
Гру відвідала велика кількість уболівальників, які отримали масу позитивних емоцій. 
Підтримати гравців завітали і народний депутат України Роман Мацола та директор державного підприємства «Шепетівське лісове господарство» Володимир Михайлович Сасюк.
Вони допомогли організувати змагання і надали фінансову та матеріальну допомогу. Були вручені грамоти кращим гравцям спортивних змагань. Також Володимир Михайлович  подарував 5 ключок для гравців Городищенської команди.
Надіємось, що такі товариські зустрічі з хокею переростуть у традиційні турніри міські, районні, обласні «За здоровий спосіб життя!». Адже цим ми показуємо приклад нашій молоді, сильній половині людства, що незалежно від віку потрібно завжди бути в хорошій спортивній формі: стрункими, сміливими, рішучими, вольовими,  загартованими духом, душою і тілом, вміти міцно стояти на свої ногах і прагнути перемагати.

Поширити новину