< Попередня новина

Урочисте відкриття шкільного учнівського лісництва "Юні лісівники"
13.11.2015 14:15 - давність новини: 8 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

Шлях від маленької насінини до могутнього дерева як і від члена учнівського лісництва до лісівника довгий та кропіткий. 
Працівники ДП «Шепетівський лісгосп» разом з освітянами міста та району ось уже не перший рік працюють над створенням та розвитком мережі учнівських лісництв. Так на території діяльності підприємства вже існує 7 учнівських лісництв до складу яких входить понад 200 школярів. Кожне учнівське лісництво може похвалитися значними досягненнями у науковій, практичній і просвітницькій діяльності а головне, що діти які займаються в них люблять, шанують і бережуть природу. Саме такі цінності їм прищеплюють наставники-лісівники.
На хвилі піднесення екологічної свідомості громадян та активу учнівської молоді було вирішено створити восьме шкільне учнівське лісництво «Юні лісівники» на базі Шепетівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6.
Членами шкільного лісництва стали учні 7, 8 та 9 класів у кількості 24 учня.
Урочисте відкриття відбулося 12 листопада у класі учнівського лісництва яки був обладнаний наочною агітацією за допомогою лісівників.
На перше заняття юних лісівників завітали директор ДП «Шепетівський лісгосп» Сасюк В.М., лісничий Плесенського л-ва Полюшкевич В.М., інженер л/к Кирильчук А.О., директор школи Щур Н.М..
Директор ДП "Шепетівський лісгосп", Володимир Михайлович, відмітив важливість екологічного виховання учнів, формування екологічної свідомості та побажав юним лісівникам гарних результатів їхньої діяльності.
 
 
 
 

Поширити новину