< Попередня новина

«Велодень у Шепетівці».
26.06.2017 15:36 - давність новини: 7 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

Вже 3-ій рік поспіль проводиться акція «Велодень у Шепетівці» на підтримку здорового  способу життя. Мета цієї акції — організувати дозвілля  для молоді,  дітей та дорослих, які не байдужі до занять спортом. 
Так, 25 червня у неділю, біля міської ради  зібралося біля 100 велосипедистів міста Шепетівка. Серед учасників акції були депутати міської ради, підприємці, громадські активісти та юні шепетівчани. Маршрут пролягав по вул.. Островського, Валі Котика,  далі по Новоград-Волинському шосе  до зони відпочинку «Лісовий кордон» Державного підприємства «Шепетівське лісове господарство». Тут для активного відпочинку шепетівчан та гостей міста вмілими руками лісівників збудовано альтанки з лавками та столами, облаштовані місця для вогнищ та утилізації сміття, а також  цілий комплекс для розваг дітей з гойдалками, пісочницями, майданчиками для ігор. 
Загалом, учасники акції проїхали на велосипедах до 20 км.   
Організатори фіскультурно-оздоровчого заходу, Управління сім»ї, молоді та спорту і Шепетівська спілка ветеранів афганістану, радо приготували смачний українсько-козацький куліш яким щедро усіх пригостили.

Поширити новину