< Попередня новина

Відбулися міжнародні змагання вальників лісу «Кубок STIHL 2019».
25.06.2019 16:27 - давність новини: 5 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

В м.Хмельницькому відбулися міжнародні змагання вальників лісу «Кубок STIHL 2019», де змагалися команди з Білорусії, Польці, Ромунії, Угорщини та України.
Кубок «STIHL» – це традиція, започаткована компанією ТОВ «Андреас Штіль» з метою популяризації праці вальника лісу та знайомства з цікавими і відомими у всьому світі змаганнями серед лісорубів. Всі дисципліни змагань базуються на реальних операціях, які виконуються сучасними лісорубами щодня!
До програми входили чотири дисципліни: «Підготовка бензопили до роботи», «Розкряжування циліндричних колод комбінованим різом», «Розкряжування циліндричної колоди на точність», «Обрізання сучків».
Відвідувачі змагань мали змогу насолодитись концертом та творіннями скульпторів по дереву.
До складу суддівської колегії увійшов головний механік ДП «Шепетівський лісгосп» Васянович О.Г. а працівник Климентовицького лісництва Макарчук В.М. представляв підприємство у команді «Лісовик», яка посіла за підсумками змагань 9 місце. Колектив лісгоспу на чолі з директором Сасюком В.М., вітають у учасників команди «Лісовик» і бажають подальших успіхів та перемог.

Поширити новину