< Попередня новина

Відзначено колектив лісгоспу
31.08.2017 10:03 - давність новини: 7 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба підприємства

З нагоди Дня підприємця в сесійній залі Будинку рад відбулися урочистості з відзначення кращих підприємців Хмельницької області.

З привітальними словами до усіх присутніх звернувся т.в.о. голови адміністрації Олег Вікторович Гуменний.

Олег Вікторович привітав усіх присутніх відзначивши, що вони працюють на користь рідного краю, втілюють продуктивні підприємницькі ініціативи, сприяють економічному зростанню нашої держави, створюють робочі місця, наповнюють державний бюджет, допомагають вирішенню соціальних проблем.

Присутні керівники підприємств були нагороджені відзнаками Хмельницької торгово-промислової палати, Головного управління Державної фіскальної служби України у Хмельницькій області, Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області, Хмельницької митниці Державної фіскальної служби України, Територіального відділення ВГО «Асоціація платників податків України» в Хмельницькій області у різних номінаціях.

Приємно що у номінації «Сумлінний платник податків у галузі лісівництва» перемогу отримав ДП «Шепетівський лісгосп» який представляв деректор Сасюк Володимир Михайлович.

Володимир Михайлович подякував за таку високу оцінку праці колективу зазначивши, що колектив підприємства і надалі буде сумлінно виконувати покладені на нього обов’язки держави.

Поширити новину