< Попередня новина

З Днем Перемоги!!!
10.05.2019 09:19 - давність новини: 5 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

Сьогодні, 9 травня, у віх великих та маленьких, містах і селах нашої держави пройшли мітинги-реквієм біля братських могил, вічних вогнів, могил невідомих солдатів, участь в яких взяли дорослі та малі бажаючі віддати свою шану визволителям та захисникам рідної країни від фашиських загарбників.
Колектив ДП «Шепетівський лісгосп» на чолі з головним інженером Кутасєвічем С.А. та головою первинної профспілкової організації Миронюком П.К. також взяли участь у заходах приурочених до Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Щороку колектив ДП «Шепетівський лісгосп», колектив ЗОШ № 8 разом з директором Курганським О.О., єврейська община міста Шепетівки з головою Фрейліхманом З.Ю., представники ветеранської організації міста та всі небайдужі приходять до меморіалу пам»яті загиблих у Великій Вітчизняній війні, що знаходиться на території ДП «Шепетівський лісгосп», щоб згадати не тільки тих героїв, що віддали життя за нашу перемогу, а й ветеранів війни, що відійшли у небуття у післявоєнний час.

Поширити новину