< Попередня новина

З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ЛІСУ!
17.09.2021 08:59 - давність новини: 3 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

Ліс —  це справжнє багатство, дароване людям від Бога, справжній живий скарб, душа нашої планети!!!
Ліс завжди прекрасний у будь-яку пору року, в ньому відчувається сила та велич природи, її дихання. Кожне дерево, кожен листочок, кожна гілочка є неповторним витвором самого Творця. І щоб зберегти цей Божий дар людству, лісівники щодня стоять на сторожі порядку в лісі. Вони опікуються, дбають про збереження лісів та примноження їх багатств. Це нелегка, клопітка, відповідальна щоденна праця, покликана раціонально розпоряджатися і берегти ліси.
Багато завдань, сьогодні, стоїть перед лісівниками України та всією лісовою галуззю. Одне з них — це збереження та відновлення лісів. Так, на виконання вимог указу президента  України від 07.06.2021 року № 228/2021 «Про деякі заходи щодо збереження та відтворення лісів» працівники лісогосподарських підприємств готуються до виконання державної цільової програми «Масштабне заліснення України» в рамках якої передбачено за 10 років створити нових 1 млн га лісів, підвищивши тим самим рівень лісистості України. Ми, — лісівники, маємо згуртуватися і стати єдиними у цій благородній справі, щоб закласти фундамент майбутніх лісів для багатьох поколінь.
Особливо, хочеться привітати і подякувати ветеранам лісового господарства за Вашу невтомну та самовіддану працю, за дбайливе відтворення лісів посаджених Вашими золотими руками: «Спасибі людям, що зростили ліс...!».
ШАНОВНІ ЛІСІВНИКИ, ВЕТЕРАНИ ЛІСОВОЇ ГАЛУЗІ!
Прийміть ширі вітання з Днем праівника лісу!
Сердечно бажаю Вам та Вашим родинам здоров»я, радості, благополуччя, щасливої долі та мирного неба над лісами України!

Поширити новину