< Попередня новина

З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ
31.12.2021 11:24 - давність новини: 2 р.

Шановні колеги!
Вітаю Вас з прийдешнім Новим Роком та Різдвом Христовим!
    Добігає кінця 2021 рік. Рік, який допоміг нам в дружньому працьовитому колективі виконати всі професійні справи, здолати перепони та випробування , не втратити надію та налаштуватися на перемогу.
    Хочу подякувати всім працівникам за плідну працю, за професіоналізм та витримку, адже не зважаючи ні на що ви завжди віддаєтеся своїй справі.
    Ми як з вами працюємо на майбутнє, продовжуємо одвічну справу вирощування лісів. Впевнений, усі виклики сьогодення, завдяки вашій відданості та високому професіоналізму, ми зможемо здолати і досягти поставлених цілей. Наш добробут залежить від нас, розуміння нашого внеску у благополуччя країни та кожної сім'ї, успішного завершення виробничих завдань.
         Новорічні свята — це завжди радість і щирість, любов та надія на краще. Тож нехай всі життєві негаразди та труднощі покинуть вас разом з останніми хвилинами 2021 року, а Новий 2022 рік наповнить ваше життя світлою радістю і теплом, виправдає всі надії, подарує родинний затишок та добробут, міцне здоров’я, щастя, додасть невичерпної енергії для здійснення усіх задумів і сподівань. 
З повагою, 
директор ДП « Кам'янець-Подільське лісове господарство» Валерій Пустильний  

Поширити новину