< Попередня новина

За чисте довкілля!
23.04.2018 09:30 - давність новини: 6 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба підприємства

На Шепетівщинні пройшла акція «За чисте довкілля» участь в якій взяли громадяни та учнівська молодь краю.
Метою акції є облагородження та прибирання прилеглих територій у населених пунктах та за їх межами. Ще одним важливим завданням є прибирання громадських місць: скверів, парків, братських могил, меморіальних комплексів, місць почесних поховань, вулиць, доріг та ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ.
Цього року колектив ДП «Шепетівський лісгосп» в рамках акції прибирали одне з найулюбленіших місць відпочинку шепетівчан – зону відпочинку «Дубки». Спільними зусиллями колективу було поновлено наочну агітацію, пофарбовано дитячі майданчики, лавочки, бесідки, смітнички, побілено огорожі, прибрано листя та інше.
Напередодні, працівники лісгоспу наводили лад на прилеглій території біля адміністративних будівель підприємства.
Активну участь в акції також взяли шкільні лісництва.
Так учнівське лісництво «Forest» (ЗОШ №5) разом з працівниками Шепетівського лісництва прибирали побутове сміття поблизу Пушкінського стадіону.
Інше шкільне лісництво, «Юні лісівники» (ЗОШ №6) озеленювало та наводило лад на території школи. Спільно з працівниками лісгоспу було висаджено молоді саджанці сосни.
Шепетівське учнівське лісництво (ЗОШ №8) вже традиційно, в рамках акції приводить прибирання лісових насаджень засмічених побутовими відходами. Так, за допомоги учнів було прибрано лісовий масив, що примикає до мікрорайону Косецького.

Поширити новину