< Попередня новина

Змагалися ветерани
4.10.2016 15:15 - давність новини: 7 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба ДП "Шепетівський лісгосп"

З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та в рамках заходів «Спорт для всіх – радість життя», 2 жовтня в міському шаховому клубі «Дебют» пройшов ветеранський турнір з швидких шахів.
Метою турніру є залучення людей похилого віку до занять фізичною культурою та спортом, популяризація даного виду спорту серед населення та організація змістовного дозвілля ветеранів.
У турнірі прийняли участь 10 шахістів поважного віку. Наймолодшому учаснику саме виповнилося 60 років, тоді як найстарші в цьому році вже відсвяткували своє сімдесятидев’ятиліття. Турнір виявився дуже цікавим та багатим на боротьбу, що підтверджується великою кількістю нічиїх. З самого початку лідерство захопив Охрімець Віктор, який в підсумку і посів перше місце, набравши 7½ очок з 9-ти можливих. За друге та третє місця боротьба була більш запеклою. В останньому турі одразу шість учасників претендували на вакантні два призові місця. В підсумку, друге місце з 6½ очками виборов наш гість зі Славути Гіжицький Василь. Третім призером з 6 очками став Береза Петро.
Змагання організовано та проведено Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки федерації шахів м.Шепетівки, управління у справах сім’ї, молоді та спорту та Державне підприємство «Шепетівське лісове господарство».
Призери змагань нагороджені грамотами, медалями, призами. 
Поширити новину