< Попередня новина

28 квітня Всесвітній день охорони праці.
2.05.2018 09:30 - давність новини: 6 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба підприємства

З метою привернення увагу світової громадськості до проблеми охорони праці на виробництві та зниженню щорічної смертності на робочому місці Міжнародна організація праці (МОП) оголосила 28 квітня Всесвітнім днем охорони праці. Вперше цей день відзначений у 2003 році.
Охорона праці на виробництві – один з пріоритетних напрямків та завдань державної політики в галузі охорони праці.
В ДП «Шепетівський лісгосп» в повному обсязі функціонує система управління охороною праці, своєчасно проводиться навчання та інструктажі з питань охорони праці, постійно розглядаються питання дотримання вимог безпеки праці під час виконання лісосічних робіт, дотримання працівниками вимог безпечного ведення робіт, технологічних процесів під час звалювання дерев, відповідність обладнання безпечним умовам праці, наявність необхідних засобів безпеки та індивідуального захисту, а також проведення навчання працівників з охорони праці. Завдяки чому в минулому році були відсутні випадки травматизму чи нещасні випадки на виробництві.
Працівників підприємства забезпечено спецодягом, спецвзуттям та засобами індивідуального захисту в повному обсязі на що було витрачено за цей рік 44,6 тис. грн, ремонт побутових приміщень – 119,5 тис. грн.., всього на охорону праці було витрачено 289,6 тис. грн.
В цей день керівництво лісгоспу вшанувало пам'ять загиблих на виробництві і інвалідів виробництва. Відвідали вдову загиблого Мазуркевич Галину Леонідівну та інваліда виробництва Маліновську Ганну Миколаївну, яким надали матеріальну допомогу.

Поширити новину