< Попередня новина

LISDEREVMASH’ 2021
1.10.2021 10:41 - давність новини: 3 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

З 28 по 30 вересня 2021 року в Києві відбулася Міжнародна виставка технологій для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості LISDEREVMASH’ 2021.
Щорічно сюди приїздять фахівці деревообробного та меблевого виробництва з різних куточків України та світу,  а також представники галузевих відомств.
Серед учасників Міжнародної виставки були і представники Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства, а саме: Заступник начальника управління – начальник відділу використання лісосировинних ресурсів Безноско Юрій, головний інженер ДП «Шепетівський лісгосп» Комендовський Олег, головний інженер ДП «Ізяславький лісгосп» Дідушок Олександр, головний інженер ДП «Хмельницький лісгосп» Палаш Віктор та інші.
LISDEREVMASH - це провідна виставка в області технологій для обробки деревини на території України представлена експонатами провідних виробників з Німеччини, Австрії, Італії, Польщі, Іспанії, Франції, України і т. д. Це верстати, інструменти, обладнання для обробки деревини, матеріали та комплектуючі для виробництва меблів, пило- та лісоматеріали, погонажні і столярні вироби, технології утилізації деревних відходів, виробництво біопалива та опалювальні системи.

Поширити новину