< Попередня новина

Охорона праці є першочерговим завданням для лісівників
17.11.2020 11:33 - давність новини: 3 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

В ДП «Шепетівський лісгосп» відбулося засідання комісії оперативного, адміністративно-громадського контролю з охорони праці ІІІ та IV рівня. Участь в засіданні взяли заступник начальника ХОУЛМГ  Колесник В.Г., головний державний інспектор Управління Держпраці у Хмельницькій області Тимуш О. В., директор лісгоспу Сасюк В.М., головний лісничий Заблоцький О.В., начальники підрозділів, інженери та лісничі.
Збереження життя та здоров’я працівників є першочерговим завданням для всіх нас. Кожен працівник на своєму рівні має вживати усіх необхідних заходів для комфортного і безпечного виконання обов’язків – під час засідання зазначив Колесник В.Г..
Головний державний інспектор з праці Тимуш О.В. наголосила - пріоритет життя і здоров’я працівників, забезпечення координації роботи з фахівцями Держпраці, виконання спільних заходів щодо профілактики виробничого травматизму, співробітництво в галузі безпеки праці є одними з основних принципів державної політики в галузі охорони праці.
Під час засідання розглядався стан охорони праці в структурних підрозділах лісгоспу. Зокрема, всі працівники забезпечені спецодягом, спецвзуттям, засобами індивідуального захисту, медикаментами. Працівники лісгоспу вчасно проходять навчання по охороні праці та професійне навчання.
На підприємстві завершилась планова перевірка з охорони праці, в ході якої було виявлено незначні порушення з охорони праці. Наразі керівництвом підприємства проводиться відповідна робота по вирішенню питань санітарно-побутових, організаційних спрямованих на виконання нормативних, законодавчих актів з питань охорони праці на підприємстві.

Поширити новину