< Попередня новина

Раціональний підхід – запорука стабільності.
20.08.2018 14:51 - давність новини: 6 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства.

На сьогоднішній день продукцію до споживачів не завжди доставляють автотранспортом. Найбільшим переробним підприємствам України та до іноземних споживачів доставляється залізницею.
Існує декілька способів відвантаження 2-х метрової продукції: з використанням відвантаження в «борта» де заповнюється лише повна висота вагона; з облаштуванням обшивки, де висота завантаження збільшується приблизно на 80 см.
Так для найбільш раціонального використання рухомого складу нашим підприємством була розроблена схема НТУ №16 ДН2-ПЗах/2014 від 22.12.2014р. «На навантаження непередбачуваного вантажу лісоматеріалів довжиною 2м в універсальний напіввагон» так звана з облаштування «частоколом».
Суть методу полягає в тому, що з продукції влаштовується огородження по всьому периметру  вагона, без додаткових витрат: дошки, вагонстійки, дроту, що дає можливість відвантажувати на 7-9 м3 більше ніж при  облаштуванні обшивки вагонів дошкою. Таким чином збільшується, також статистичне навантаження напіввагонів, тобто на 12-14% збільшується можливість використання рухомого складу. Витрати на упаковку та собівартість доставки 1 м3 зменшується, що позитивно відображається, як для нашого підприємства так і для споживачів.

Поширити новину