< Попередня новина

СПЕЦІАЛЬНЕ НАВЧАННЯ ЛІСІВНИКІВ
25.03.2021 08:32 - давність новини: 3 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

Лісівники Шепетівщини взяли участь в спеціальному об’єктивному навчанні.
В адміністративному приміщені ДП «Шепетівський лісгосп» було проведено спеціальне об’єктивне навчання для працівників підприємства. Участь в навчанні також взяли – заступник начальника 21ДПРЧ ГУ ДСНС України в Хмельницькій області Головко Р. та завідувач НКП з ЦЗ м. Шепетівка Попович Ю.
Метою навчання була перевірка проведення в готовність ланки пожежогасіння до дії за призначенням та дії особового складу в ході ліквідації пожежі.
Тема навчання та задум дозволили на практиці перевірити реальність і повноту відпрацювання документів цивільного захисту підприємства.
Під час навчання весь особистий склад формувань мав можливість на практиці відпрацювати покладені на них завдання визначені посадовими обов’язками і інструкціями.
- Такі навчання, дають можливість перевірити чіткість дії працівників, їхню злагодженість та звертають нашу увагу на матеріально-технічну базу – наявність засобів індивідуального захисту, інвентарю та перевірки засобів зв’язку – наголосив головний інженер ДП «Шепетівський лісгосп» Комендовський О.
Поширити новину