< Попередня новина

У Пліщині, що на Хмельниччині відзначили День села!
11.10.2021 14:13 - давність новини: 3 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

8 жовтня 2021 року жителі с. Пліщин, що на Хмельниччині святкували День села.
Привітати мешканців села зі святом завітали заступник голови Шепетівської ТГ Янушевський В.В., заступник голови Шепетівської РДА  Лінник Н. М., депутат Шепетівської ТГ Алілуйко П.М., староста села Пліщин Квітницька Т.В. У своїх виступах усі запрошені гості відзначили, як селище Пліщин поступово розвивається та перетворюється на гарне, сучасне село, яке не старіє, а молодіє, набуває життєвого досвіду та досягає нових висот.
До святкових заходів у Пліщині долучився також і депутат ШепетівськоїТГ, директор ДП «Шепетівський лісгосп»  Сасюк Володимир Михайлович. Він щиро привітав мешканців селища з їхнім святом та побажав усім міцного здоров»я, родинного затишку, мирного неба та пам»тати, що вони жителі села Пліщин є справжнім скарбом цієї мальовничої місцевості.
Нагороди за багаторічну сумлінну працю від імені народного депутата України партії «Слуга народу» Копанчук О. Є. кращим жителям села, а саме підприємцю Алілуйко М. М., заступнику директора Пліщинської гімназії Олексійчук А.А. та діловоду старостинського округу Желєзньова Н.О. вручив  Сасюк В.М.
Також, було відмічено і нагороджено цінними подарунками багатодітні сім»ї, сім»ю в якій народилася двійня, довгожителя села Пліщин Хмельничого Василя Ксенофонтовича та жителів кращих  господарств села.

Поширити новину