< Попередня новина

У Шепетівському районі можна придбати ялинку у горщику
22.12.2020 16:42 - давність новини: 3 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба ДП "Шепетівський лісгосп"

Дня¬ми в Шепетівському районі розпочалася «ялинкова кампанія». Відтак, поруч із традиційними зрізаними новорічними деревами лісівники пропонують і альтернативу — ялин¬ку у горщику. Її після святкувань можна висадити на присадибній ділянці.
— ДП «Шепетівський лісгосп» розпочав реалізацію ялинок ще з 17 груд¬ня, — зазначили в пресслужбі лісгоспу. — Вартість метрової ялинки чи сосни складає 54 гривні, а двометрової — 84.
Також у прода¬жі є і хвойні у горщиках. Окрім традиційної ялинки, пропонують ще й ялиці та ялину колючу. Їх ціна дещо вища за зрізані дерева і становить 350 гривень.
Реалізовують новорічні дерева на майданчику з продажу на вулиці Митрополита Шептицького, напроти пожежної частини. Також із приводу придбання новорічних дерев можна телефонувати за номером: (097) 260-13-41.
Втім, лісівники кажуть, що таке дерево потребує особливої уваги.
— Аби ялинка не зазнала «температурного шоку», її, перед тим як занести до квартири чи будин¬ку, варто кілька днів потримати на балконі або ж коридорі. Так новорічне дерево адаптується до більш високих температур.
Поливати хвою у горщику радять в міру потреби. Після свят її можна буде винести на вулицю, а потім і пересадити в ґрунт. Втім, знову ж таки варто буде витримати процедуру адаптації ялинки до температури.

Поширити новину