< Попередня новина

Всеукраїнська акція «Підгодуй птахів взимку»
9.12.2020 08:34 - давність новини: 3 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

Cтартувала Всеукраїнська акція «Підгодуй птахів взимку» ініційована Державним агентством лісових ресурсів України. Долучилися до акції і лісівники шепетівщини разом з учнівською молоддю.
Активними учасниками акції стали учні які відвідують шкільні лісництва в школах міста, а зокрема Шепетівської ЗОШ №6, Шепетівського НВК №3 та Шепетівської ЗОШ №8. Разом з головним лісничим ДП «Шепетівський лісгосп» Заблоцьким О.В. вони обговорили важливість підгодівлі птахів в зимовий період та розвісили годівнички у садах шкіл. Варто зазначити, що годівнички виготовляли, як учні шкіл так і працівники лісгоспу.
Ми, закликаємо усіх небайдужих підтримати ініціативу, і не важливо яка буде ваша годівничка, виготовлена з дерева чи паперу, а можливо вона буде виготовлена з пластику, головне щоб у ній завжди був шматочок хлібу або зерно – такі необхідні для птахів у важкий зимовий період – наголошують члени шепетівського шкільного лісництва (Шепетівська ЗОШ №8).
Також до акції «Підгодуй птахів взимку» долучилися активісти школи лідерів (м. Шепетівка) та Шепетівський осередок НСОУ (Пласт) під керівництвом Марини Ложкіної які спільно начальником управління у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради Стасюк Н.В. розвісили у міському парку годівнички.

Поширити новину